top of page
PERSONDATA for HAVS

Dette dokument redegør for, hvordan HAVS håndterer og evt. behandler personoplysninger.
 

Generelt

Med personalepolitikken er vores formål at forklare, hvordan vi håndterer, indsamler, beskytter og anvender personoplysninger.

Vi opfylder alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager, efter gældende lovgivning.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved:
 

  • udfyldelse af indmeldingsblanket

  • bestilling af et arrangement

  • oprettelse af en aftale, relateret til vores restaurant

  • henvendelse til os med spørgsmål via e-mail eller telefon

  • Booking online via vores hjemmeside

 

Vi gemmer alene dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Vi sletter derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de behandles til, afsluttes eller ikke længere har nogen relevans.

 

Dataansvarlig

North Sh er dataansvarlig, og vi sørger for, at vores behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med den til hver en tid gældende lovgivning.


Vores kontaktoplysninger er:

HAVS, Sdr. Strandvej 16, 9480 Løkken, Danmark, 27 60 50 98, info@husethavs.dk

 

Behandling af persondata

Vi behandler følgende persondata:

Hjemmeside
Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi følgende personoplysninger:

  • Til en eventuel booking via vores hjemmeside, indsamler vi navn og telefonnummer til behandlingen af bookingen.

  • Til behandlingen af oplysningerne benytter vi os af Wix, som er en af de førende cloudbaserede platforme

  • Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt til at behandle din booking.
     

Køb

Når du handler hos os, behandler vi kun de oplysninger, som er nødvendige for en transaktion. Opbevaringen af oplysningerne sker kun indtil formålet med oplysningerne, ikke er nødvendige længere.
 

Jobansøgninger

Hvis du ansøger om et job hos os opbevarer og behandler vi din ansøgning således den kun kommer de personer i hænde, som sagligt skal tage stilling til den. Din ansøgning bliver kun opbevaret i det omfang det er nødvendigt.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis du ønsker adgang til dine oplysninger, kan du rette henvendelse til os på info@husethavs.dk eller 27 60 50 98

Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at korrigere, blokere eller slette disse oplysninger.

Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.


Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.
Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang HER.

bottom of page